U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mollie betalingen 

test_ybwgcDhufc5zTAVfsR7EBA9m8kcE2S

 

 

De nieuwe audit file versnelt de boeken controle .

De eerste bijdrage van RGS code in de praktijk begint zijn vruchten af te werpen.

Het online boekhoudprogramma 7x24 heeft de RGS code 3.0  geïmplementeerd en verwerkt in de Audit file XAF 3.2 . De ervaringen door de ondernemer en de belastingdienst zijn positief .

Voorbeeld :

Een ondernemer die met 7x24 werkt kreeg een oproep van de belastinginspecteur voor een boeken onderzoek wat maximaal 3 dagen in beslag kon nemen, deze melde dit aan de boekhouder die contact opnam met de desbetreffende belastinginspecteur en vroeg of hij een Audit file XAF 3.2 incl. RGS code kon opsturen van de ondernemer . De belastinginspecteur kon hierdoor op kantoor controles uitvoeren waardoor het bezoek bij de ondernemer slechts een uur in beslag nam .

Boeken controle :

De ondernemer heeft in het algemeen geen bezwaar tegen een boeken controle, maar de tijd die het in beslag neemt kost hem veel geld .

De RGS-code 3.0 :

Het online boekhoudprogramma 7x24 heeft de RGS-code 3.0 geimplementeerd  voor het rechtstreeks uit de boekhouding elektronisch deponeren naar de KvK, het elektronisch versturen van de resultaat gegevens voor de IB/PVV en de VPB . Ook de gegevens naar het CBS elektronisch versturen . De ondernemer hoeft niet te weten hoe het werkt, als hij het maar gemakkelijk kan versturen .

7X24

Het online boekhoudprogramma is revolutionair in de manier van boekhouden, niet via dagboeken maar voor de leek begrijpelijke taal Geld in, Geld uit, Factuur in en Factuur uit . De ondernemer kan ook via de virtuele accountant zelf, de in voor hem begrijpelijke en leesbare taal, de jaarrekening laten samenstellen .

Het standpunt van 7x24 is eenmaal de gegevens vastleggen en vervolgens de informatie rechtstreeks elektronisch naar de uitvragende partijen zoals de belastingdienst BTW/ICP, IB/PVV en de VPB , de KvK en het CBS te versturen .